Goedkope Domeinnamen Bestellen

Gepubliceerd feb. 27, 22
6 min read

Een Goedkope Domeinnaam Registreren

Een domeinnaam registreren Van de Nederlandse domain registrars waarmee ik ervaring heb, is Trans, IP me het best bevallen. Domeinnamen bij Trans, IP zijn goedkoop, en de site van Trans, IP is gebruiksvriendelijk. Trans, IP is voornamelijk een domain registrar; een bedrijf waarbij je een eigen domeinnaam vast kan leggen.

Een beschikbare domeinnaam vinden Meteen op de homepage zie je een zoekbalk, waarin je kan typen om een beschikbare domeinnaam te vinden. Typ de domeinnaam in die je wil registereren. Hiermee wordt een lijst met de beschikbare Top-Level Domains laten zien. Klik op ‘‘, en dan op ‘‘. Klik hieronder op ‘‘.

Welke Domeinnaam Gaat Het Worden? - Hosting

En zo houdt je ook domeinnaam apart houdt van je webhosting. Klik in het ‘Winkelwagen overzicht’ op ‘‘, om door te gaan naar het afrekenen - Webhosting goedkoop en snel in Nederland. Om af te kunnen rekenen heb je een account nodig. Als je al een account hebt kan je hier inloggen. Ben je nieuw bij trans, IP, dan moet je eerst een account aanmaken.

Je kunt betalen met automatische incasso, of met i, DEAL. Selecteer een optie, en klik ‘‘. Na het afrekenen zie je de volgende pagina: Ook ontvang je twee emails van Trans, IP. De eerste email bevat een pdf met de details van je bestelling. De andere mail bevat een bevestiging van je domeinregistratie.

Domeinnaam Goedkoop Registreren

Je bent nu de eigennaar van je eigen domeinnaam! De domeinnaam wordt toegevoegd aan je Trans, IP account. Je kan al je domeinen vinden door in te loggen en naar http://transip. nl/cp te gaan. Klik hier op ‘Domeinen’ om je geregistreerde domeinnamen te zien. Hier kan je straks de technische gegevens veranderen om de domeinnaam aan je webhosting te koppelen.

2. Webhosting opzetten Voor webhosting gebruik ik Hostgator. Hostgator is een groot, ervaren en gespecialiseerd webhostingbedrijf uit de Verenigde Staten. Ik gebruik Hostgator vanwege de lage prijs, en de mogelijkheid om een ongelimiteerde hoeveelheid websites te kunnen hosten met één webhostingpakket. Daarnaast maken ze gebruik van c, Panel, het meest volledige controlepaneel voor je webhostingaccount (daarover later meer).

De Goedkoopste Domeinnamen - Hosting

Als je zeker weet dat je slechts één website nodig hebt, dan is dit de beste optie. Met het kan je een ongelimiteerde hoeveelheid websites hosten. Dit geeft je ruimte voor uitbreiding. Zelf heb ik momenteel het Baby Plan. Ookal ging ik er het begin vanuit dat ik slechts één website ging bouwen, koos ik voor deze optie, om eventueel later uit te kunnen breidden.

Goedkope Domeinnaam En Hosting: Vergelijk Hier Prijzen!Makkelijk Domeinnamen Vergelijken

Kies alleen voor het als je van plan bent een webshop te hosten. Met het business plan kan je ‘private SSL gebruiken, een extra beveiligingslaag die gevoelige data, zoals creditcardnummers die gebruikt kunnen worden om af te rekenen, te beschermen. In de meeste gevallen, is het de beste keuze. Het geeft je de mogelijkheid je website te bouwen, en in wanneer nodig, uit te breidden met meer websites.

4 Tips Voor Een Goedkope Domeinnaam - Webhosting

Domeinnaam Goedkope Registratie Provider VergelijkingVergeleken: Goedkope Hosting Van Goede Kwaliteit

Selecteer de betaalcyclus. Dit bepaald hoe vaak je betaalt voor de webhosting diensten van Hostgator. De opties zijn 1 maand (maandelijkse betaling), 3 maanden, 6 maanden, 12 maanden (1 jaar), 24 maanden (2 jaar) of 36 maanden (3 jaar) - Goedkope domeinnaam registratie. De opties voor 24 of 36 maanden geven, wanneer je terugrekend naar kosten per maand, een extra korting op de prijs van je hostingpakket (Makkelijk domeinnamen vergelijken).

Als je, om wat voor reden dan ook, je account later wil opzeggen, dan betaal je met deze optie alleen nog voor de rest van de maand. Dit betekend ook dat je nu meteen je website op kan zetten, en je vandaag slechts betaalt. Kies een gebruikersnaam. Dit is de naam die je gebruikt om in te loggen op je hosting controlepaneel, c, Panel (Hierover later meer). Goedkope domeinnaam - Nu met gratis website.

Goedkope Domeinnaam - Hosting

Domeinnaam koppelen aan je webhosting account Wanneer je je bestelling bij Hostgator hebt afgerond, krijg je een email met je inloggegevens. De titel van deze mail is Hostgator :: Your Account Info (Domeinnaam goedkoop registreren). De mail ziet er zo uit: Om de domeinnaam die je eerder hebt geregistreeerd aan je hostingaccount toe te voegen, moet je deze naar je hosting account laten ‘wijzen’ (Wordpress website maken).

In mijn geval is dat ns6501. hostgator.com. Vul voor ‘, de ‘‘ uit de email van Hostgator toe. In mijn geval is dat ns6502. hostgator.com . Klik daarna op ‘Opslaan’ om deze wijzigingen op te slaan. Na het opslaan zie je een bevestigingsbericht verschijnen: Met een . nl domeinnaam moet je ongeveer 2 uur wachten voor deze wijzigingen worden doorgevoerd.

Goedkoop Domeinnamen Hosten - Top 5 - De Beste Hosting

com, . net, . org, is er nauwelijks wachttijd, de veranderingen worden zo goed als meteen doorgevoerd. Je kan de status van je DNS wijzigingen bijhouden met een tools zoals die op dnscheck. pingdom (Webhosting, #1 in goedkope hosting met gratis domeinnaam).com. Voer hier je domeinnaam in, en kijk onder het kopje ‘Nameserver’ om te zien welke nameservers de tool ziet voor je domeinnaam.

Wanner de Nameservers op Hostgator staan, zijn de wijzigingen doorgevoerd en kan je door met de volgende stap. 4. Word, Press installeren De laatste stap die over is, is om Word, Press te intalleren. Je installeerd Word, Press vanuit je Hostgator c, Panel. Om in te loggen in c, Panel, heb je je c, Panel login URL nodig, en je gebruikersnaam en wachtwoord.

Goedkope Domeinnaam Kopen? Hier Moet Je Op Letten

Goedkope Domeinnaam Hosting RegistrerenDit Zijn De Beste Domein Registrars - Onze Aanbevelingen

Omdat je je site vanuit Word, Press bouwt en beheert, zul je het c, Panel na het installeren van Word, Press niet vaak gebruiken. Voor volledig instructies van het installeren van Word, Press met c, Panel’s Quick, Install, zie onderstaande video: Volledige instructies (klik om weer te geven) Log in op je c, Panel, scroll omlaag, en klik op ‘Quick, Install’.

In mijn geval is dat “Guido’s How-to’s”. Je kan dit later in Word, Press zelf nog aanpassen. Voer je naam in bij ‘Admin User’. Dit is de naam voor je Word, Press admin account die je zult gebruiken om in te loggen op Word, Press. Voer ook je voor- en achternaam voor dit account in.

Domeinnaam Registreren - Prijzen Vergelijken

Wanneer de installatie afgerond is, ontvang je een email op het address dat je hebt ingevoerd als ‘Admin Email’. In deze email vind je de logingegevens . Waneer je Word, Press installatie succesvol afgerond is, ontvang je de volgende email: In deze email staan je username en password. Je kan hiermee inloggen door op de ‘Admin URL’ te klikken.

Er zijn een paar misvattingen over webhosting. De term zelf kan ingewikkeld klinken en het kan een technofobe e-commerce retailer afschrikken, maar in 2021 is webhosting niet zo ingewikkeld. Veel retailers zijn zich enigszins bewust van wat het is, maar hebben ook het gevoel dat het niet zo belangrijk is.

Eigen EmailKiezen tussen hostingbedrijven zou een van de eerste dingen moeten zijn die u als detailhandelaar doet, precies daar bij het kiezen van uw platform of het beslissen over de naam van uw winkel. Maar waarom is het zo belangrijk om een ​​hostingservice te kiezen? Waar moet het mee beginnen? Als je het wel hebt, wat zijn de voordelen ervan? Dit zijn allemaal vragen die we in deze gids willen beantwoorden.

Navigation

Home

Latest Posts

Office 2021

Published Aug 30, 22
6 min read