Office 2021

Gepubliceerd aug. 30, 22
6 min read

Download Microsoft Office 2021 Professional Plus

Ga naar en selecteer Aanmelden als u nog niet bent aangemeld. Opmerking: Als u gebruikmaakt van Microsoft 365 dat beheerd wordt door 21 Vianet, meldt u zich aan met een werk- of schoolaccount bij login. partner.microsoftonline. cn. Als u gebruikmaakt van Microsoft 365 Duitsland, meldt u zich aan met een werk- of schoolaccount bij portal.

Meld u aan met het account dat aan deze versie van Office gekoppeld is. Dit kan een Microsoft-account of een werk- of schoolaccount zijn. Ik bent vergeten welk account ik voor Office gebruik Volg na het aanmelden de stappen die overeenkomen met het type account waarmee u zich hebt aangemeld. Licentie Microsoft Office 2021 voor Mac.

Nieuwe Windows 11 KopenMicrosoft Office Professional Plus 2021

Selecteer Office installeren op de Microsoft 365-startpagina. (Als u een andere startpagina hebt ingesteld, gaat u naar aka. ms/office-install.) Selecteer Office 365-apps om te beginnen met het downloaden. Ziet u geen installatieoptie na het aanmelden? Dan is er mogelijk een probleem met uw account. Selecteer Hulp nodig? hierboven en bekijk de problemen in de sectie Accountvragen.

Selecteer op het eerste installatiescherm de optie Doorgaan om het installatieproces te starten. Lees de gebruiksrechtovereenkomst van de software en klik vervolgens op Doorgaan. Selecteer Akkoord om de voorwaarden van de gebruiksrechtovereenkomst van de software te accepteren. Geef aan hoe u Office wilt installeren en klik op Doorgaan. Controleer de vereisten voor de schijfruimte of wijzig de installatielocatie en klik vervolgens op Installeren.

Microsoft Office 2021

Voer uw Mac-wachtwoord voor aanmelden in als u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Software installeren. (Dit is het wachtwoord dat u gebruikt om u bij uw Mac aan te melden.) De software wordt geïnstalleerd. Klik op Sluiten wanneer de installatie is voltooid (Hoe Office 2021 gratis te downloaden). Zie Wat u kunt proberen als u Microsoft Office voor Mac niet kunt installeren of activeren als het installeren van Office niet lukt.

Klik op het pictogram Microsoft Word in Launchpad (Microsoft Office Professional Plus 2021). Het venster Wat is er nieuw wordt automatisch geopend als u Word start. Klik op Aan de slag om de activering te starten. Zie Microsoft Office voor Mac activeren als u hulp nodig hebt bij het activeren van Office. Raadpleeg Wat u kunt proberen als u Microsoft Office voor Mac niet kunt installeren of activeren als u Office niet kunt activeren.

Klik in het Dock met ingedrukte Control-toets of met de rechtermuisknop op het pictogram van de app en kies Opties > Permanent in Dock. Kan ik Office op mijn i, Phone of i, Pad installeren? Ja, zie Office installeren en instellen op een i, Phone of i, Pad en e-mail instellen op een i, OS-apparaat (i, Phone of i, Pad).

Voordat u Microsoft 365 of Office 2021 kunt installeren, moet u deze koppelen aan een Microsoft-account- of werk- of schoolaccount. Als u een product van Office voor thuisgebruik hebt, Office hebt aangeschaft in een (online)winkel, maar nog geen Microsoft-account hebt, dan hebt u uw productcode waarschijnlijk nog niet ingewisseld (als u deze hebt).

Hoe Installeer Je Het Volledige Microsoft Office 365 Pakket?

Ga als volgt te werk om een account aan Office te koppelen. Ga voor een Office voor thuisgebruikproduct naar office. com/setup en maak een nieuw Microsoft-account of meld u aan met een bestaand account en volg vervolgens de resterende stappen op de pagina, bijvoorbeeld door uw productcode in te voeren (als u die hebt).

Selecteer de tabbladen voor installatie op een pc of Mac hierboven om u te helpen met de rest van het installatieproces. Als het Microsoft-account of het werk- of schoolaccount niet werkt, raadpleegt u Ik weet de gebruikersnaam of het wachtwoord niet meer voor het account dat ik met Office gebruik.

Selecteer de taal en bits-versie u wilt (pc-gebruikers kunnen kiezen tussen 32-bits en 64-bits) en klik vervolgens op Installeren. Zie stap 2 en 3 op de tabbladen pc of Mac hierboven om u te helpen met de rest van het installatieproces. Neem contact op met de beheerder als u zich nog steeds niet kunt aanmelden - office 2021 online kopen.

Als u wel een productcode hebt, moet u die inwisselen voordat u Office kunt installeren. Ga naar office. com/setup en meld u aan met een bestaand Microsoft-account, of maak een nieuw account. Voer vervolgens de productcode in - Windows 11 Home vs Pro. Volg de rest van de aanwijzingen om het koppelen van uw Microsoft-account aan deze Office-versie te voltooien.

Koop Microsoft Office 2021 Pro Plus Cd Key Goedkoop

Alleen voor Microsoft 365-abonnementen: U kunt Office op al uw apparaten installeren en op vijf apparaten tegelijk zijn aangemeld (Zeer goedkope Office 2019 licenties betrouwbaar en legaal). Raadpleeg Hoe aanmelden werkt in Microsoft 365 voor meer informatie. Als u Microsoft 365 Family hebt, kunt u ook uw Microsoft 365 Family-abonnement delen met maximaal vijf gezinsleden of andere personen.

Voor een eenmalige aankoop van Office zoals Office voor Thuisgebruik en Studenten, Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigenof Office Professional: U kunt deze niet-abonnementsversies van Office op slechts één computer installeren. Windows 11 en Office 2021: de meest gestelde vragen. U kunt echter Office overdragen naar een andere computer die van u is als er een hardwarestoring optreedt of als u een nieuwe computer koopt.

Als u een zelfstandige versie van een Office-app hebt gekocht, bijvoorbeeld Visio of Word, installeert u deze app in de meeste gevallen op dezelfde manier als u de Office-suite installeert door u aan te melden bij www. office.com met uw Microsoft-account, of werk- of schoolaccount en Installeren te selecteren voor uw zelfstandige product - Office 2019 voor thuisgebruik en studenten.

Ga Je Voor Microsoft Office 2019 Of Office 2021?Microsoft Office 2021 Downloaden
Office 2021 Installeren WindowsMicrosoft Office 2021 - Nu Met Korting

Als het erg lang lijkt te duren voordat Office is geïnstalleerd, wordt dit mogelijk veroorzaakt door problemen met de internetverbinding, door een firewall of door een antivirusprogramma. Zie Installatie van Office duurt lang voor mogelijke oplossingen - Microsoft Office Professional Plus 2021. Hoe Office 2021 installeren?. Bij een trage internetverbinding (bijvoorbeeld een inbelverbinding) kan het ook lang duren voordat Office is geïnstalleerd.

Microsoft Office 2021 Pakket Voor Windows Of Mac

Office 2019 Voor Thuisgebruik En StudentenMicrosoft Office 2021 Professional Plus Voor 5 Pc's

Zie Problemen bij installatie van Office oplossen als er geen koppeling is - nieuwe windows 11 kopen. Ik heb een bericht met niet-ondersteund besturingssysteem gekregen: Als u een foutbericht niet-ondersteund besturingssysteem krijgt, probeert u mogelijk om Office te installeren op een niet-ondersteund apparaat zoals de Mac-versie van Office op een pc of vice versa of probeert u Office te installeren op een Chromebook of ander mobiel apparaat.

Microsoft Office 2021 was vrijgelaten naast Windows 11 op 5 oktober 2021. Dit is de nieuwste versie van Office Suite, momenteel beschikbaar voor eenmalige aankoop voor consumenten in verschillende segmenten van de markt. Het downloaden en installeren van Microsoft Office kan voor sommige mensen lastig zijn, omdat er verschillende opties en methoden zijn (microsoft 11 kopen).

Microsoft Office helpt je om creatief te blijven met de verschillende tools en houdt je werk georganiseerd. U kunt uw werk vervolgens delen met uw vrienden en collega’s om samen te werken aan projecten en productief te worden. Office 2021 komt in verschillende edities. U kunt kiezen uit de volgende edities: Kantoor Thuis & Studenten 2021 Office Professioneel 2021 Office Professional Plus 2021 Elk van deze biedt een andere set tools en u kunt er een kiezen die het beste bij uw werktype past.Er is een Microsoft-account nodig om u aan te melden en Microsoft Office te downloaden. Als je het nog niet hebt, kun je een nieuwe maken door naar te gaan en het invullen van uw gegevens. U moet ook een geldige productsleutel hebben voor de respectieve editie van de Office-suite.

Navigation

Home

Latest Posts

Office 2021

Published Aug 30, 22
6 min read