Windows 11, Office 2021 En Server 2022: Wat Is Er Nieuw?

Gepubliceerd aug. 23, 22
6 min read

Hoe Installeer Je Het Volledige Microsoft Office 365 Pakket?

Windows 11-inleiding Het Windows 11-startscherm evolueert naar een vastgemaakt en aanbevolen widgets-scherm Er is voor iedereen een geschikte Windows-versie. office 2021. Hier volgt hoe je kunt beslissen welke het beste is voor jou (Office software kopen).

Microsoft Office 2021 Professional Plus KopenMicrosoft Office 2021 Professional Plus License Nieuw

Windows 11 is officieel uitgebracht en wordt langzaam uitgerold naar in aanmerking komende gebruikers over de hele wereld. Sommige niet-geschikte gebruikers hebben ook de hardware geüpgraded om hun oudere pc’s compatibel te maken met de nieuwe systeemvereisten van Windows 11. Een belangrijk dilemma waarmee veel gebruikers worden geconfronteerd, is echter naar welke editie ze moeten upgraden: Windows 11 Home of Windows 11 Pro? Om het u gemakkelijker te maken, hebben we deze diepgaande vergelijking tussen Windows 11 Home en Pro gemaakt.

Dus zonder tijd te verspillen, laten we doorgaan en de winnaar ontdekken tussen Windows 11 Home versus Windows 11 Pro - Koop Microsoft Office 2021 Pro Plus CD Key Goedkoop. In dit artikel hebben we alle grote verschillen tussen Windows 11 Home en Pro op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we het ook kort gehad over de veelvoorkomende zaken en nieuwe features die de Pro-editie voor zakelijke gebruikers brengt.

Inhoudsopgave Voordat we ingaan op de verschillen tussen Windows 11 Home en Pro, laten we kort bespreken welke functies gemeenschappelijk zijn in beide edities van Windows 11. U krijgt alle populaire nieuwe functies van Windows 11 in Home-en Pro-edities. Dat omvat het gecentreerde Start-menu, de nieuwe Microsoft Store, Snap Layouts, Microsoft Teams-chatintegratie (die u kunt uitschakelen), Widgets en meer.

Microsoft Office 2021 Home & Student

Zelfs op het gebied van gaming krijg je de veelgeprezen Auto, HDR-functie op zowel Windows 11 Home-als Pro-edities, dus dat is geweldig. Microsoft Office Home and Business 2021. En voor enkele andere overeenkomsten krijg je ook ondersteuning voor Windows Hello, Windows Beveiliging, ouderlijk toezicht, kindermodus in Microsoft Edge, meerdere virtuele desktops, aanraak-, pen-en spraakinvoer, et al.

Zoals we kunnen zien, zijn alle opvallende kenmerken van Windows 11 beschikbaar op beide edities. En voor een gemiddelde gebruiker zal elk van de edities . Als u echter een Pro-gebruiker bent, wilt u meer. Dus om de verschillen tussen Windows 11 Home vs Pro te leren, laten we de rest van het artikel doornemen.

Als u een Windows 11 Home-gebruiker bent, heeft u om Windows 11 in te stellen, wat ronduit absurd is. Er is gewoon geen optie om Windows 11 Home-editie in te stellen via een lokaal account. Als u echter een Pro-gebruiker bent, kunt u Windows 11 instellen met een lokaal account.

Windows 11 Pro Desalniettemin zijn er enkele tijdelijke oplossingen om de noodzaak te omzeilen voor een online account op Windows 11 Home-editie. Maak geen verbinding met een Wi-Fi-netwerk en koppel de Ethernet-kabel niet los als u een bekabelde verbinding gebruikt. Daarna , en je zult in staat zijn om in te loggen via een lokaal account.

Office 2021 Professional Plus

Het gebruikt de TPM (Trusted Platform Module, een essentiële vereiste om te upgraden van Windows 10 naar Windows 11) om de coderingssleutels op te slaan, dus dat is best goed. Tot slot, als u een betere beveiliging van uw gegevens op Windows 11 wilt, moet u voor de Windows 11 Pro-editie gaan.

Je hebt geen toegang tot het om het besturingssysteem uit te voeren in de Home-editie. Als u bijvoorbeeld de Windows-update voor een langere tijd wilt uitstellen, kunt u dit wijzigen vanuit Groepsbeleid, een optie die niet beschikbaar is op de pagina Instellingen. Microsoft office voor thuisgebruik en zelfstandige. Dan is er de mogelijkheid om specifieke apps op Windows te vergrendelen, Cortana permanent uit te schakelen en tal van andere dingen die u kunt aanpassen via de Groepsbeleid-editor.

Dat gezegd hebbende, is er een oplossing om de Groepsbeleid-editor op Windows 11 Home te krijgen. U kunt ons gelinkte artikel volgen voor gedetailleerde instructies. Het is voor Windows 10, maar het proces werkt ook hetzelfde op Windows 11. Als u een gevorderde gebruiker bent en ondersteuning nodig heeft kies voor native virtualisatie voor Windows 11 Pro in plaats van de Home-editie (Microsoft Office 2021 Professional Plus PC).

Windows 11 En Office 2021: De Meest Gestelde VragenMicrosoft Office 2021 Productcode Gratis

De prestaties zijn veel beter in vergelijking met software zoals Virtual, Box en VMWare. Je kunt virtuele machines van elk besturingssysteem binnen Windows 11 draaien, inclusief oudere versies van Windows, Linux-distributies en meer. Ik gebruik deze functie regelmatig om apps op oudere versies van Windows te testen, en ik moet zeggen dat het een geweldige toevoeging is voor geavanceerde gebruikers.

Opvolger Windows 11

We hebben een diepgaande zelfstudie over het installeren van Hyper-V op Windows 11 Home-editie (Office Professional Plus 2021 Windows). Nogmaals, deze gekoppelde handleiding is voor de Windows 10-tegenhanger, maar zou ook perfect moeten werken op Windows 11. Windows Sandbox is een andere geweldige functie die niet beschikbaar is op Windows 11 Home, maar Pro-gebruikers hebben er toegang toe.

Microsoft Office Professional Plus 2021Licentie Microsoft Office 2021 Voor Mac

Het is echter niet zo zwaar als Hyper-V omdat het niet virtualiseert, maar een (microsoft 11 kopen). Wat u ook doet in deze omgeving, blijft daar en heeft geen invloed op het besturingssysteem. Het is ook veel sneller om de sessie te laden, te gebruiken en te beëindigen dan Hyper-V. Merk op dat u met Windows Sandbox alleen de huidige versie van Windows 11 kunt gebruiken, terwijl u met Hyper-V ook andere besturingssystemen kunt installeren.

Hoewel Windows 11 Home verbinding met extern bureaublad ondersteunt, kan uw computer . Dat betekent dat u geen externe verbinding kunt starten vanuit de Home-editie. Met Windows 11 Pro daarentegen kan uw pc zowel als host als client fungeren voor verbinding met een extern bureaublad. Dat betekent dat je met Windows 11 Pro overal ter wereld zonder toezicht toegang hebt tot je computer.

Dat gezegd hebbende, zijn er veel externe desktopsoftware van derden, zoals Team, Viewer, die vergelijkbare functies biedt op Windows 11 Home. Als je Windows 11 Home en Pro vergelijkt op het gebied van gaming, is er . Beide edities hebben ondersteuning voor Xbox Game Bar en Game Mode. Microsoft Office 2021. En de prestaties zijn ook identiek op beide besturingssystemen.

Microsoft Office 2021 Naar De Mac

Het is dus veilig om te zeggen dat geen van beide edities je zal teleurstellen op het gebied van spelprestaties. Dat gezegd hebbende, (Download Microsoft Office 2021 Professional Plus). Het ondersteunt tot 2 CPU-sockets, 128 cores en tot 2 TB RAM, terwijl Windows 11 Home 1 CPU-socket, 64 cores en tot 128 GB RAM ondersteunt.

Voor ondernemingen en bedrijven biedt Windows 11 Pro veel meer functies en dit is het gebied waar het verstandiger is om de Pro-editie te krijgen (Microsoft Office 2021 pakket voor Windows of Mac). Als u een bedrijf runt, kunt u toegang krijgen tot functies zoals , beheer van mobiele apparaten, Azure-cloudondersteuning en meer. In wezen kunt u elk aspect van het besturingssysteem van Microsoft beheren en aanpassen aan de vereisten van uw organisatie.

En ten slotte zijn er tools van derden die vergelijkbare functies bieden om de Home-editie hoog te houden tegen de Pro. Dat gezegd hebbende, als je een professionele gebruiker bent die alle geavanceerde functies wil, zoals op hardware gebaseerde codering, Windows Sandbox, Kiosk Mode, enz., dan zou . Dus dat is wat wij denken, maar hoe zit het met jou? Laat ons uw mening weten in de opmerkingen hieronder.We hebben onlangs ook de nieuwe afgeslankte Windows 11 SE vergeleken met Windows 11 om de visie van Microsoft uit te leggen om Chrome OS in het onderwijs aan te pakken - office 2021. Plaats een reactie In deze wereld van siliciumtekort en scalperen van CPU’s en GPU’s, kijken velen naar de laptopruimte om hen te voorzien van vervangende desktop-pc’s. Microsoft Office Home and Business 2021.

Navigation

Home

Latest Posts

Office 2021

Published Aug 30, 22
6 min read